Tilbud ut året!

Forside version B 002
JULEGAVETIPS!
"Norsk Gordonsetter Klubs jubileumsbok er et imponerende praktverk. Klubbens første hundre år er blitt presentert på en fortreffelig måte i en 4,5 kilo tung og over 630 sider stor bok. En bok spekket av historie, fakta og ikke minst flotte bilder av flotte hunder."

Les mer …

Har vi riktig adresse på deg?

logo
Vi oppfordrer nå alle til å gå inn på NKK's sider og oppdatere kontaktinformasjonen på NKK "Min side" slik at alle opplysninger på DEG stemmer.

Les mer …

Halv pris på medlemsskap ut året!

logo
Fra og med 1. september er det halv pris på medlemsskap i NGK ut året; dvs du betaler kun 225,- (+ evt grunnkontingent til NKK).

Les mer …

Lavland

Vi ønsker følgende ekvipasjer lykke til under landskampen i Sverige den 5. oktober:

NGK Oppland ønsker klubbens medlemmer til en opplevesrik treningshelg i regi av Dovre og Lesja Fuglehundskole. Området treningen vil bli lagt til er et nytt ormåde for flerer og ligger på Dalsiden, nærmere bestemt på Gåsbu, i Lesja kommune. Et område som er kjent for bra rype-bestand!
Oppmøte fredags kveld med presentasjon av helgens instruktører, forventingsavklaring og midadg før vi drar ut i fjellet på lørdag. Det vil være en maksbegresning på antall hunder - så her er det "først til mølla-prinsippet"!!! Lørdag avsluttes med oppsummering av dagen før en bedre middag inntas. Gode rype-historier inntas rundt bålet etter middag! Søndagen blir en ny dag i fjellet med instruiktør før dagen avrundes og vi alle kan dra hjem etter hyggelige dager i fjellet!
Mer informasjon om samlingen kan leses her

 

Lesja 3

Vi gjør oss klare til jakt- og jaktprøvesesongen med en tur til Lesja og Dovre Fuglehundskole helgen 11.-13.august.

dressur

Aktivitetsutvalget i Gordonsetterklubben Trøndelag inviterer til samlingskvelder for alle interesserte (også andre fuglehundraser er velkomne). Planlagt 6 kvelder.

Kveldene vil bestå av dressur- og miljøvernminister, litt utstillingstrening, samt sosialt samvær med hoinprat over kaffekoppen.

Instruktører er: Wenche Porsanger og Kai Ivan Stjerten

Nærmere sommeren prøver vi å gjennomføre klubbens Unghundfremvisning hvis det er interesse for dette. Dette er en utstilling for GS under 2 år.

Første samlingskveld er satt til onsdag 3. mai -17 kl. 19.00. Oppmøte hos Marianne Myrmo på gården Kottum nedre, Hølondaveien 519 på Melhus. Fra Melhusbrua er det 5,1 km på rv 708 ( retning Korsveien). Gårdsbruk høyre side ned en lang gårdsvei. Mobil Marianne: 97177264.

Ta med dressurlenke, stol og mase godt humør. Det er ingen påmelding til kveldene. Pris PR Kveld:kr 100. Dette inkluderer instruktør og kaffe m/ tilbehør.

Sett av dagene 18- 20 august for en unik treningshelg på Dovrefjell!

I samarbeid med Dovre og Lesja fuglehundklubb ønsker DK Oppland klubbens medlemmer velkommen til en trivelig helg på Dalsiden ved Aursjøen på Lesja.

Mer informasjon om treningshelgen vil komme: tid for oppmøte, innhold for helgen og pris.

DSC 1497

Vintersesongen 2017 ønsker NGK distrikt Oslo og Akershus å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

Vi ønsker alle velkomne onsdagstreninger også i 2017.

 

Helgen 17.-19.mars 2017 holder vi treningssamling med instruksjon på Gordon Castle i Ljørdalen, Trysil.

IMG 20170129 WA0007

Vi ønsker å takke for et flott jubileumsår og har selvfølgelig også begynt å se frem mot 2017. Her er noen av aktivitetene i Oslo og Akershus det kommende året.

Trening

Har du en ny hund? Trenger du og hunden litt oppfriskning av dressuren?

IMG 20161128 WA0000

Vi startet opp med ukentlige treninger/treff forrige onsdag, og var seks gordonsettere med eiere samlet på Grinda i Oslo.

Vi møtes der igjen på onsdag kl 18.00 (i krysset Peder Ankers vei - Øvre Langås vei). Oppmøte rett ved parkeringen, før vi går på en av de større åpne områdene rett ved.

Hvis noen ønsker er det bare å ta med apportobjekt så får man trening på dette. I tillegg blir det «vanlig» dressur og sosialisering for de som ønsker det.

Mvh
Truls og Anette

(PS. finner du ikke frem, eller finner du ikke oss ved oppmøte, kan vi nåes på 936 62 881)

Syndin

Bli med på¨trening på fjellet!! Teori, praksis og sosialt samvær

mylagopus

1

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd